|
Czterej Pancerni-książka o filmie |
Wysłany:
Wto Maj 16, 2006 4:21 pm |
|
|
Steiner |
st. plutonowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mam, kurde, mam! Zamówiłem przez internet i dostałem z autografem autora. Dopiero co przekartkowałem, a juz ożyły wspomnienia ... klubu pancernych i w ogóle. Ja cię! Normalnie kisiel w galotach! Ogromna praca, wielkie brawa i dzięki! Piotr Zelt jako Wołoszański, poprostu mistrzostwo świata! Może w Modlinie reaktywujemy Klub Pancernych im. płk. Przymanowskiego. Wstęp dla 35-40 latków (młodsi nie będą "kumać czaczy" i "czaić bazy"). Bedziemy potrzebować tylko...czołgu i sanitariuszki coby miała brwi wygięte jak mongolskie łuki... chyba gdzieś takową widziałem. |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Wto Maj 16, 2006 8:41 pm |
|
|
Olgierd J. |
sierżant |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Takiej recenzji jeszcze nie dostałem :)))
Twoja radość jest moją radością.
Pozdrawiam i dziękuję za zakup.
Olgierd |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sro Maj 17, 2006 7:36 am |
|
|
Steiner |
st. plutonowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
W połowie lat 90-tych, jeśli sie nie mylę, z okazji zakończenia wojny, Przekrój wydał dodatek specjalny z powojennymi losami bohaterów serialu. Było to dawno, ale w pamięci utkwił mi fragment o tym jak Lidka wyjechała z Grigorim do Gruzji. Grześ na poczatku był bohaterem wojennym, później wpadł w alkoholizm i Lidka od niego uciekła do Polski. Może to nie było w Przekroju i moze w innych latach, ale czytałem o tym napewno. |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Sro Maj 17, 2006 8:20 am |
|
|
FritzX |
st. sierżant |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Olgierd J. napisał: | Takiej recenzji jeszcze nie dostałem ))
Twoja radość jest moją radością.
Pozdrawiam i dziękuję za zakup.
Olgierd |
Witam,
czekamy na Ciebie w Modlinie. Dzisiaj jeszcze ukaże się informacja na stronie Twierdzy M. Oczywiście wejście i sprzedaż za darmo, załatwimy stolik i krzesełko blisko bramy. Jak dotrzesz do nas to skontaktuj sie ze mną nr. tel. 510 261 916 Jarek.
Pozdrawiam serdecznie
Jarek |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Czw Maj 18, 2006 8:05 pm |
|
|
Olgierd J. |
sierżant |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Jeszcze raz dziękuję za wsparcie.
Będę napewno. Do zobaczenia |
|
|
|
|
Re: Czterej Pancerni-książka o filmie |
Wysłany:
Pią Lis 10, 2006 7:12 pm |
|
|
Samael |
st. szeregowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Steiner napisał: | Wstęp dla 35-40 latków (młodsi nie będą "kumać czaczy" i "czaić bazy"). |
Z tym sie nie zgodze, mam 25 lat i 4pancernych ogladalem i czytalem kilkakrotnie, chodz o klubach i o tym ze co drugi pies nazywal sie szarik wiem od ojca, ale doskonale znam ten serial i pamietam ze w przedszkolu czesto bawilismy sie w druzyne czolgu 102. Fakt nie wszyscy moi rowiesnicy znaja ten film, ale podejrzewam ze jest wiecej 25 latkow takich jak ja.
Pozdrawiam czajacych baze  |
|
|
|
|