|
DODGE WC54 Ambulans |
Wysłany:
Wto Sie 01, 2006 12:01 am |
|
|
P.J. |
szeregowy |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Witam!
Krótko i na temat - w Piasecznie na złomie stoi i czeka na dobre ręce WC54 Ambulans!!!
Szczegóły na tym forym:
http://syrena10.vipserv.org/forum/viewtopic.php?t=779
PS. Nie jestem właścicielem; interesują mnie głównie inne auta, więc się na Dodżkę nie "rzucam" - niech trafi do miłośnika!
Na Wasze forum zarejestrowałem się tylko, aby przekazać informację o tym autku -wszystko, co potrzeba, jest w linku powyżej.
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Czw Sie 31, 2006 7:18 am |
|
|
KaktuS |
kapral |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Za info dzieki !!!!!!!!!!!!!Już nie stoi na złomie - kupił go kumpel - Jirzinek- Ostrów Wielkopolski. Dodge jest w miarę kompletny - ma dużo małych oryginalnych duperelek, które w większości takich pojazdów wyparowały. Ale ma tez braki - silnik radziecki - oczywiście zastany jak beton - do rozruszania i przedni most od Lublina - czyli beznapędowy. Oczywiście jakiś wiejski ikar zaspawał okienka z tyłu , bo trudno było wstawić szybę ...W każdym razie właściciel deklaruje że na sezon AD 2007 będzie sprawny. W razie gdyby ktoś znalazł gdzieś na szafie czy w innnm schowku slnik czy most to proszę o kontakt, podam kom. do Jirzinka. Jak sie trochę pokaże słońce podam foto do garażowej galerii. |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Czw Wrz 28, 2006 6:23 pm |
|
|
Jakub_AK77 |
plutonowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Moźna wiedzieć za ile został kupiony ?
Pzdr |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Wto Paź 03, 2006 2:51 pm |
|
|
KaktuS |
kapral |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ha Jakubie - Jirzinek tego nie powie nawet na mękach, ale nasze spekulacje krążą wokół tego że koszty transportu przerosły koszt zakupu. |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Wto Paź 03, 2006 5:42 pm |
|
|
Jakub_AK77 |
plutonowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Pytałem sie tylko z czystej ciekawości. Chciałem miec porównanie co do kosztów zabawy w remont takiego samochodu. Samemu moge w tej chwili tylko pomarzyc o odbudowie Dodge. Pozostaje mi tylko rosyjski SUW.
Pzdr i dzieki za odpowiedź. |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sob Lis 04, 2006 10:40 pm |
|
|
u920 |
szeregowy |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Swego czasu duzo takich Dodge bylo w Gdansku Moj kolega mial wlasnie ambulans z silnikiem Cepla
Moze "zyczliwy" janczukowicz z REKINA podzieli sie z Toba czesciami do Dodge
Niektore u niego leza jeszcze w skrzyniach z napisem WP
W razie czego wiem gdzie w Hamburgu stoja dwie ale cena? |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Nie Maj 27, 2007 9:33 pm |
|
|
Jakub_AK77 |
plutonowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
KaktuS napisał: | Za info dzieki !!!!!!!!!!!!!Już nie stoi na złomie - kupił go kumpel - Jirzinek- Ostrów Wielkopolski. Dodge jest w miarę kompletny - ma dużo małych oryginalnych duperelek, które w większości takich pojazdów wyparowały. Ale ma tez braki - silnik radziecki - oczywiście zastany jak beton - do rozruszania i przedni most od Lublina - czyli beznapędowy. Oczywiście jakiś wiejski ikar zaspawał okienka z tyłu , bo trudno było wstawić szybę ...W każdym razie właściciel deklaruje że na sezon AD 2007 będzie sprawny. W razie gdyby ktoś znalazł gdzieś na szafie czy w innnm schowku slnik czy most to proszę o kontakt, podam kom. do Jirzinka. Jak sie trochę pokaże słońce podam foto do garażowej galerii. |
Jak tam odbudowa Dodge ? Może jakies foty ? Jeździ juz o własnych siłach ?
Pzdr |
|
|
|
|