Borne 2007 |
Wysłany:
Nie Sie 19, 2007 7:18 pm |
|
|
tracker |
mł. chorąży |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Świeżo po wyjściu z wanny i otrzepaniu się z Bornieńskiego pyłu chciałbym tak na gorąco podziekować Michałowi i Adamowi za zaproszenie i możliwość spędzenia z Wami jednego z najopiękniejszych tygodni. Mimo drobnych niesnasek uważam, że wyjazd był udany i bardzo się cieszę, że wspólnie moliśmy zbudować nasz wspaniały obóz.
Pozdrowienia dla wszystkich
NAM RULES  |
|
_________________ Cry HAVOC !!! and let slip the DOGS of WAR |
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Pon Sie 20, 2007 10:20 am |
|
|
ziolek44 |
plutonowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Witam szlachetnie urodzonych ;] wilkie dzieki za: wspanialy spedzony czas za smakowite piwko oraz whyski , za pomoc za wspanialy obóz gdzie moglem usiąść pogadać i delektować piwkiem , za życzenia świąteczne ;] tylko żebym jeszcze wiedział co tam jest napisane , za przekazanie nam pysznego arbuza oraz gołąbków , jesteście jadną z nielicznych ekip tak zgranych zdyscyplinowanych itp. Po prostu ludzie z pasją , mam nadzieje ze za rok również się zobaczymy i będzie lepiej jak w tym roku , nie będę nie wypowiadał na temat organizacji bo doskonale wiecie co o tym myśle pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za wszystko |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Pon Sie 20, 2007 1:18 pm |
|
|
doc101 |
podporucznik |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Dzisiaj doszedłem do wniosku, że jednak szkoda, że Borne się już skończyło, bo w tym roku każdy z nas mógł poczuć klimat Nam Era w naszym obozie W takim razie chciałbym serdecznie podziękować wszystkim członkom grupy Recon 29 oraz zaprzyjaźnionym z grupą, Klawsz, Damiani, Saigon, Piotrek Taras i Duke, Piodik, Woodie, Marek i Ania - dziękuję, że byliście w tym roku z nami i że mogliśmy razem stworzyć ten bardzo fajny i gustowny obóz z lat 60 Dzięki także Tobie Ziółek, za pomoc i zaangażowanie, także w tej dość przykrej sprawie z soboty
Mam nadzieję, że najdalej za rok znowu zbudujemy obóz, może jeszcze lepszy i może pomieszkamy w nim dłużej niż tydzień - wszystko jeszcze przed nami
Jeszcze raz dzięki!!
AIRBORNE!!!! |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Pon Sie 20, 2007 2:14 pm |
|
|
Michał |
kapitan |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
Wysłany:
Pon Sie 20, 2007 4:07 pm |
|
|
tracker |
mł. chorąży |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Adasiu masz całkowitą rację. Szkoda, że nie mozna było zostać jeszcze przynajmniej tydzień. Chciałoby się zaśpiewać jak niezniszczalny Mick Jagger - I can get no satisfaction......
A w następnym roku zbudujemy nie koniecznie większy, ale na pewno lepszy obóz. Już wczoraj , w czasie drogi nasunęło mi się kilka pomysłów....
Pozdrawiam jeszcze raz i oczywiście łapa od Duke'a  |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Pon Sie 20, 2007 9:25 pm |
|
|
Sparky |
st. plutonowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Pozdrowienia dla wszystkich budowniczych naszego obozu. Klimat w obozie był zajebisty a "drobne" nieporozumienia wynikały zapewne z powodu przepracowania. Może za dużo energii wkładamy w budowę obozu a za mało czerpiemy przyjemności z samego faktu przebywania w nim Podzielam pogląd Piotra oraz Doca, że za rok znowu zbudujemy fantastyczny obóz i że wszystko jeszcze przed Nami. Ziółek ciszę się, że Wam smakował poczęstunek dzięki za pomoc wiem, że robiłeś co mogłeś. W Tobie cała nadzieja - na ile będziesz w stanie wywieraj presję na organizatorach zlotu niech popracują nad jego profesjonalnym zabezpieczeniem. Mam nadzieję, że wydarzenia z soboty dadzą im do myślenia i wyciągną z nich odpowiednie wnioski  |
|
_________________ Pozdrawiam
Mirek "Sparky" |
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Pon Sie 20, 2007 9:57 pm |
|
|
Bosman |
sierżant sztab. |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Organizatorzy podpisując umowę z licencjonowaną firmą ochroniarską oczekiwało profesjonalnego działania.
Pewnie na następny zlot będzie inna, ale jaką mam pewność jak będzie się wywiązywała ze swoich obowiązków. |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Wto Sie 21, 2007 9:11 am |
|
|
Sparky |
st. plutonowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Bosman bez urazy, ale pierwszy raz spotkałem się z tak nieprofesjonalną agencją ochrony. Wiem, że to nie jest wina organizatorów, ale potraktujmy to jako nauczkę na przyszłość. Myślę, że jest to kwestia podpisania z firmą ochroniarską odpowiedniej umowy określającej szczegółowo jej zakres obowiązków oraz ich odpowiedzialności za ewentualne wpadki. Chodzi przecież o Nasze wspólne bezpieczeństwo.
Jednak ten drobny incydent nie może oczywiście przesłonić wrażeń, które dane było nam przeżyć na organizowanym przez Was zlocie. Chciałbym w tym miejscu serdecznie podziękować organizatorom za kompleksowe wsparcie oraz okazaną nam pomoc.
Duże dzięki dla Pani z Ośrodka Kultury w Bornym Sulinowie za wypożyczenie sprzętu nagłaśniającego. |
|
_________________ Pozdrawiam
Mirek "Sparky" |
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Wto Sie 21, 2007 10:12 am |
|
|
Michał |
kapitan |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Szczególnie dziękuję Bosmanowi za udostępnie i załatwienie niezbędnych materiałów budowlanych oraz pozostałym organizatorom, żandarmerii i Panu elektrykowi Chciałbym również podziękować wszystkim, którzy włożyli tyle sił w powstanie tego campu i mogli juz od 11 sierpnia być w Bornem. Szczególne Bóg zapłać należą się Kubie "Bosskiemu" z FORT Military Institute z Częstochowy za wiarę w nas i udostępnienie fantów, bez których obóz nasz nie byłby tak okazałay.
W sprawie ochrony Agencji Ochrony "Jantar" ze Słupska a raczej jej Oddziału ze Szczecinka wolę się nie wypowiasać bo musiałbym bardzo przeklinać a na forum nie wolno tego robić. Szczególne "pozdrowienia" należą się Panu Kierownikowi z tejże agencji, który odmówił nam pomocy i dobitnie powiedział gdzie nas ma... Tym razem skończyło się szczęśliwie ale było bardzo, bardzo groźnie..Oczywiście nigdy nie będzie pewnosci że inna agencja nie zawiedzie..ale jest pare takich w tym kraju, której pracownicy nie odmawiają pomocy bo za to im się płaci. Poza tym warto mieć plan B na wypadek takich sytuacji, jakąć umowę z garnizonem policji, nie wiem, nie znam się na tym..jest cały rok na to..
Dziękuję gościom, którzy byli znami: Trackerowi z Dukiem, Markowi z Anią, Sajgonowi (nam rulez), Klawiszowi, Damianiemu, Piodikowi, wujkowi Woodiemu..przepraszam za to że byliście świadkami pewnych spięć, mam nadzieję że w przyszłym roku, może już w innym składzie, zrobimy coś równie fajnego, innego, ciekawszego.. Dziękuję Wam serdecznie za to że byliście! To dla mnie duża przyjemność obcować z Wami.
Dziękuję również wszystkim z Recon 29, którzy pokazali, że poza gadaniem potrafią też ciężko pracować.. |
|
Ostatnio zmieniony przez Michał dnia Wto Sie 21, 2007 11:36 am, w całości zmieniany 1 raz _________________ Pozdrawiam
Michał SEKA Sekunda
SRH RAKKASANS
www.rakkasans.pl
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Wto Sie 21, 2007 11:34 am |
|
|
G838 |
mł. chorąży |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
No już nie przesadzaj z tym "obcowaniem"... Zepsuliście mi wujka na cały dzień i porysowaliście muta. Już tam więcej nie przyjadę
Wujas dosyć tego dotykania się po członkach tylko dawajcie jakieś galerie z imprezy, coby można było powspominać i znajomym pokazać.
http://www.asg.koszalin.pl/Borne_2007/PICT0151.JPG |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Wto Sie 21, 2007 2:11 pm |
|
|
Monk |
Site Admin |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
G838 napisał: | ...Zepsuliście mi wujka na cały dzień | -- To ja ... pozrów wujaszka Woodiego  |
|
_________________ Pozdrawiam Wszystkich
MONK. |
|
|
|
|
Wysłany:
Wto Sie 21, 2007 3:19 pm |
|
|
doc101 |
podporucznik |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Wierzę, że w przyszłym roku będzie lepiej i obóz będzie jeszcze lepszy Może tak, jak pisze Michał, że w innym nieco składzie, może pod innymi nazwami grup, ale myślę, że ten obóz za rok będzie i znów ludzie będą go podziwiać  |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Wto Sie 21, 2007 3:27 pm |
|
|
tracker |
mł. chorąży |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Oczywiście, że zbudujemy lepszy obóz. A przy okazji to chyba wypada także bardzo podziekować Mirkowi za wspaiały żurek i spaghetti...  |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Wto Sie 21, 2007 3:44 pm |
|
|
doc101 |
podporucznik |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Pewnie!! Żurek i spaghetti były wyśmienite!! Dzięki No i jeszcze za elektrykę, bo gdyby jej nie było, to byłaby kaszana. |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Wto Sie 21, 2007 5:30 pm |
|
|
Michał |
kapitan |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mirkowi za elektrykę, żurek, grochówkę i pyszną jajecznicę ale Aśce za spaghetii... |
|
|
|
|