|
Wysłany:
Czw Lis 29, 2007 2:21 pm |
|
|
doc101 |
podporucznik |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Foka napisał: | W niektórych słowach nie ma polskich liter. Jakby program wstawiający tekst do filmu miał problem z czcionkami. |
Program nie miał problemów, może błąd był w skopiowanym tekście, ale to już nie ja go pisałem.
Foka napisał: | Może, ja uważam, że należałoby jasno odgraniczyć rekonstrukcję od realiów. |
A niby czemu? Moim zdaniem przemieszane zdjęcia są lepsze, a jak komuś się powie, które są oryginalne, a które nie, to wtedy ludzie często nie mogą w to uwierzyć. pozatym zauważ, że nasze zdjęcia są siłą rzeczy rozgraniczone, ponieważ nie mieliśmy śniegu  |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Nie Gru 02, 2007 8:51 pm |
|
|
Foka |
plutonowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Moja znajoma wyraziła gorącą chęć wzięcia udziału w imprezie jako cywil. Może namówi też kilku znajomych. Mogę ją polecić, proszę o kontakt kogoś kto ogarnia cywili  |
|
_________________ Brońmy pokoju do ostatniego naboju. |
|
|
|
|
Wysłany:
Nie Gru 02, 2007 11:55 pm |
|
|
nietoperz |
Site Admin |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
drobna uwaga Adam- w jezyku polskim nazwy miesięcy się odmieniają ... a zatem "13 GRUDNIA" |
|
_________________ Nietoperz
|----------------------------------|
uhhh ale ciężko pchać ten czołg --------->
|----------------------------------| |
|
|
|
|
Wysłany:
Pon Gru 03, 2007 12:00 am |
|
|
doc101 |
podporucznik |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Tak, wiem, już zauważyłem błąd  |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Wto Gru 04, 2007 8:55 am |
|
|
Michał MG42 |
st. plutonowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Foka napisał: | Moja znajoma wyraziła gorącą chęć wzięcia udziału w imprezie jako cywil. Może namówi też kilku znajomych. Mogę ją polecić, proszę o kontakt kogoś kto ogarnia cywili  |
Ja ogarniam wszytko, przynajmnie się staram. Bardzo przydadzą się cywile na inscenizację. Spotkanie organizacyjne odbędzie się w najbliższą niedzielę 9 grudnia, o godz. 17 w siedzibie FOO, ul. Smolna 18. Zapraszam !
Spotkanie ma na celu przede wszytkim weryfikację uczestników, w tym wolontariuszy z FOO. Wiem że pomysł udziału tych ludzi w roli mundurowej pierwotnie odrzuciłem ale po naciskach ze strony Fundacji poszedłem na kompromis ( mea culpa ) i zgodziłem się na udział mniejszościowy ( 15-20 osób ) wolontariuszy, jednak pod paroma warunkami. Przede wszystkim wolontariusze muszą przejść dwustopniowy proces weryfikacji - najpierw ogólną oceną wyglądu a później zdolności adaptacyjne w zwartych szeregach. W tym celu po spotkaniu organizacyjnym udamy się na pobliskie boisko Kto nie podoła - do widzenia.
Dlaczego zgodziłem się na coś co od początku mi się nie podobało ? Oczywiście mogłem się postawić, zrobić w tył zwrot i podziękować za współpracę. Ale jak wtedy wyglądała by ta rocznica Stanu Wojennego ? Banda rozbawionych długowłosych przebierańców w mundurach z Hero pętających się po Warszawie. Dla mnie to zbyt ważna data, żeby na to pozwolić. Wolę za cenę kompromisu mieć nad wszytkim kontrolę. Mam nadzieję że zrozumiecie moje intencje w wspólnie zrobimy fajną imprezę. Liczę bardzo na waszą pomoc, ponieważ patrole będą mieszane, wolontariusze będę podporządkowani osobom z GRH, którzy mają mieć na nich oko.
Pozdrawiam ! |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Wto Gru 04, 2007 8:09 pm |
|
|
Michał |
kapitan |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
tak jest! cala wladza w rece rad robotniczych i zolnierskich! Wyklety powstan ludu ziemi..a tak powaznie, to co zrobic jak nie ma sie kim posilkowac, ale zrobimy im czolganiem przez pelzanie na przod marsz i zaraz zobaczymy kto pasuje na zomo a kto na lwp  |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Wto Gru 04, 2007 8:24 pm |
|
|
doc101 |
podporucznik |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Hehehe, dokładnie masz rację
Zawsze lepiej więcej ludzi niż dosłownie garstka...ale trzeba ich selekcjonować, więc uważam Twoją decyzję, Michale, za słuszną  |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Wto Gru 04, 2007 8:27 pm |
|
|
Michał MG42 |
st. plutonowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Najmocniejszych biorę do plutonu specjalnego
Kto może niech przyjdzie na spotkanie wczesniej, Harcerzy mam umówionych już na 16.00. Biorąc poprawkę na ewentualne spóźnienia , myślę że będziemy mogli zacząć o 16.30. Wiem że Nietoperz o 18.00 musi jechać. |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Wto Gru 04, 2007 9:32 pm |
|
|
doc101 |
podporucznik |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
To będzie Pluton Specjalny ZOMO, od zadań specjalnych
Dobra, będę odpowiednio wcześniej  |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sro Gru 05, 2007 12:38 am |
|
|
nietoperz |
Site Admin |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
znaczy sie rozumiem , ze piatek nie wypalił... postaram sie byc kolo 16 a nawet wczesniej, ale napozniej 18:15 musze zniknąć... |
|
_________________ Nietoperz
|----------------------------------|
uhhh ale ciężko pchać ten czołg --------->
|----------------------------------| |
|
|
|
|
Wysłany:
Sro Gru 05, 2007 8:29 am |
|
|
Michał MG42 |
st. plutonowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sro Gru 05, 2007 2:05 pm |
|
|
Foka |
plutonowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Może uda mi się wpaść. W Wawie już będę ale nie wiem jak z czasem.
Nietoperz, spadasz z tego samego powodu co ja? 19:00 Sala Kongresowa?
Michał, będzie do Ciebie pisała na maila ta moja znajoma - Maryna "Smokes". |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sro Gru 05, 2007 5:21 pm |
|
|
kaczyński |
pułkownik |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
widze ze kolega tez na lube sie wybiera. a jakie miejsce, jeśli mozna zapytać, to sie moze spotkamy? |
|
_________________ Группа крови - на рукаве... |
|
|
|
|
Wysłany:
Czw Gru 06, 2007 12:12 am |
|
|
Foka |
plutonowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Amfiteatr, rząd 35, lewa strona  |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Czw Gru 06, 2007 8:43 am |
|
|
Chris |
sierżant |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
hehe... jak będzie Wam taki koleś z aparatem pod sceną przeszkadzał podczas koncertu to nie rzucajcie w niego pomidorami
Do zobacznia. |
|
|
|
|