|
|
Wysłany:
Czw Lis 26, 2009 6:57 pm |
|
|
szymon |
kapitan |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Wredny strasznie przypadek...
Dzięki za jego wyjaśnienie o.Mironie ... Mi osobiście klaruje to wszystko ... |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Czw Lis 26, 2009 7:02 pm |
|
|
Miron |
kapral |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Drogi Bracie Szymonie zawsze jestem do usług. Ja w tym wszystkim nie rozumiem jedynie czemu w dyskusji na forum nasz Czcigodny Brat Słońce tego forum Nieoceniony G838 uczepił się Brata Stanisława jak komornik szafy?
W tym miejscu chciałbym w imieniu własnym i Brata Bogdana podziękować wszystkim Braciom i Siostrom, którzy w tych ciężkich dla niego chwilach okazali mu pomoc i życzliwość. o.Miron |
|
_________________ Są dwie naprawdę bezgraniczne rzeczy - Wszechświat i ludzka głupota; co do Wszechświata nie jestem całkiem pewien.
Albert Einstein |
|
|
|
|
Wysłany:
Pią Lis 27, 2009 7:53 am |
|
|
stasiek |
st. sierżant sztab. |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
O.Mironie zawsze w takiej grupie ludzi znajdzie się jeden malkontent któremu coś nie będzie pasowało no cóż już chyba jest taka nasza cecha narodowa zamiast pomóc zawsze dowali  |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Pią Lis 27, 2009 5:11 pm |
|
|
nietoperz |
Site Admin |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Umiłowani bracia i siostry !
Sprawa jest już zamknięta ( przynajmniej w teorri )
w chwili gdy znajomi pana X powiadomili media wiele osób podjęło różnymi drogami różne działania - jedni bardziej a inni mniej spektakularne .
miedzy innymi z panem wojtem i z komendantem odnośnego WKU rozmawiałam równiez i ja.
z rozmów wyszło , ze decyzja została podjeta w skutek niewiedzy i niekompletnej dokumentacji. W którejs z kolejnych rozmów telefonicvznych ( wczorajszym porankiem odbyłem jich kilkanaście ) Wojt gminy jakubów po orzeczeniu komendanta o wycofaniu zapotrzebowania obiecał mi , ze najpóźniej do piątku (28.11.09) podpisze decyzję uchylającą a rozmowę zakończył słowami :
" aleście Panowie dzinnikarze naszej gminie narobili reklamy! Ja sie z tego cieszę!"
Ja zaś mam nadzieję , ze swoja maleńką cegiełkę dołozyłem do pozytywnego zakończenia sprawy . Mam rówenież nadzieję , że właściciel pojazdu lada dzien otzryma pismo uchylające decyzję i że banda idiotów zza biurek zostawi Go w spokoju |
|
_________________ Nietoperz
|----------------------------------|
uhhh ale ciężko pchać ten czołg --------->
|----------------------------------| |
|
|
|
 |
|
 |
|