|
Paramilitarne organizacje lewicowe ? |
Wysłany:
Pon Cze 27, 2011 2:50 pm |
|
|
wasili |
szeregowy |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Witam Jakie znacie lewicowe organizacje paramilitarne lub partyzantki ? Bardzo się tym interesuję . Ja z polskich lewicowych to znam (GL ) Gwardia Ludowa i (AL ) Armia Ludowa. A wy jaki znacie polskie organizacje lub zagraniczne? Ja chciałbym stworzyć grupę rekonstruującą Gwardie Ludową. Czyli wycieczki szlakiem GL i rekonstrukcja bitew. Ktoś jest chętny pisać na pw. |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Pon Cze 27, 2011 3:22 pm |
|
|
Zajcew |
szeregowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Pomysł wydaje mi się bardzo ciekawy, popieram go.
Pragnę was poinformować też iż działam wspólnie z tow. wasili i szukam ludzi chętnych pomóc naszej wspólnej sprawie z Łodzi bądź okolic gdyż chcemy stworzyć tam jeden z wielu oddziałów organizacji. Jeśli są chętne osoby to bardzo proszę napisać do mnie prywatną wiadomość. |
|
Ostatnio zmieniony przez Zajcew dnia Pon Cze 27, 2011 10:02 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Wysłany:
Pon Cze 27, 2011 7:04 pm |
|
|
wasili |
szeregowy |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Czy ktoś chce pomóc w tworzeniu lewicowej organizacji paramilitarnej ? Jeśli macie jakieś pomysły to piszcie. |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Czw Cze 30, 2011 4:58 pm |
|
|
GW |
st. szeregowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ciekawe, czy Wasilij Zajcew nie rozmawia sam ze sobą.  |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Nie Lip 03, 2011 12:24 pm |
|
|
Nervous |
mł. chrązy sztab. |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Google - Lewicowe oddziały partyzanckie w czasie II wojy światowej a uzyskasz odpowiedź. |
|
|
|
|