|
|
 |
|
Wysłany:
Wto Sie 23, 2005 11:50 pm |
|
|
gargoyle |
kapral |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Anonymous napisał: | Widzę tu coraz ciekawsze wypowiedzi. Wiele osob jest święcie przekonanych o własnym wysokim poziomie. Każdy ma prawo czuć się gwiazdą, ale wypicie paru piw na zlotach to raczej nie rekonstrukcja. Coraz wyrazniej widzę barak szacunku u nowych rekonstruktorów do czegokolwiek. Pamietam grupę 173 kilka lat wstecz, kiedy to Paweł i Karol byli tam głównymi załozycielami, bardzo mi sie podobalo. A ich strona, SUPER, czy może się mylę? Zobaczcie sami jaka jest różnica w poziomie. Może oni mieli wiecej pomysłów i chęci, bo na pewno kasy mieli mniej jak wiekszość z Was. Ja mogę Was ocenic po incydencie z Jackiem Sadowskim. Moja ocena jest raczej mierna, malo kto miał odwagę publicznie powiedzieć, że Kolas postąpił źle. Jesteście mocni za plecami. Malo kto pokusił sie o ocene tego incydentu. Wiele osób wam pomagalo, choć wcale nie muszą sie tym chwalić, nikt nie każe wam dziekowac na kolanach, po dalsze wyjasnienia odsyłam do Piotrka Kolasińskiego. Co do mnie to możecie opowiadac na moj temat, co chcecie. Dlugo w tym siedzę i widzialem niejedno. Ludzie przychodzą i odchodzą. Przyjdą nowi i niektórzy z Was odpadną z tego ruchu. Myslicie, że jak ktoś był na 2 zlotach to wszystkie rozumy pozjadał.
Nie bardzo rozumiem co ma na myśli bełt, albo bosman. Trzeba przyznac, że wykazali się wyjatkową klasą i inteligencją, może by tak się podpisać?
To by bylo na tyle.
Jarek Możdżyński |
Oceniasz grupę po tym jak zachował się jeden jej członek?? brawo. Nie zamierzam brać odpowiedzialności za to co ktoś o kimś napisał, nie obchodzi mnie co kto o kim myśli.
Jak już napisałem zlot nie jest rekonstrukcją per se.
Dawna strona 173ciej robiła wrażenie, owszem, szacun - czemu więc nie stoi nadal (a może stoi?) To co jest teraz jest efektem naszych działań. Czy ich strona była taka wspaniała od samego początku? Czy też był to efekt długiej pracy? |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Sro Sie 24, 2005 12:19 am |
|
|
|
Oceniam grupę za brak reakcji na glupotę jednego czlonka. Strona Pawła i Karola to efekt dlugiej pracy, efekt był wspanialy. Piszesz, że strona robila wrażenie, to slabe okreslenie. Przeciez z niej sie nauczyliscie czegokolwiek. Wiem, że każdy ma prawo bronić włanych przekonań, ale trzeba miec argumenty. Mnie się wydaje, że kto nie z Wami to przeciwko ( mogę się mylić ) Moim zdaniem bardzo źle, że tak malo Cię obchodzi. Zobacz jak łatwo przychodza oceny, ten to wiesniak, tamten to glupek. Jak bym nie powiedział, że 503 nazywa się THE ROCK to nie wiem czy byście się dowiedzieli do dzisiaj. Czy zaraz trzeba sie pręzyć na wielkich rekonstruktorów. Ja nie oceniam działalności grupy źle, kazdy ma prawo zrobic co zechce z własnym czasem i kasą. Nie może byc tylko przekonany, że doskonale mu wszystko wychodzi. Uważam, że troche pokory nie zaszkodzi. Mam prowa do ocen, na moich artykułach też się paru wychowalo
( np. Paweł i Karol i jest to powód do zadowolenia ) No i jeszcze jedno, na każdą próbę krytyki reagujecie nerwowo, albo wojna, albo olac ich.
Jarek Możdzyński |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Sro Sie 24, 2005 12:34 am |
|
|
gargoyle |
kapral |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sro Sie 24, 2005 12:41 am |
|
|
|
No nie do końca sie z Tobą zgadzam. Modlin dopiero wystartował, najwazniejsze, że organizator ma chęci do działania. Poza tym bedzie tam co robić nawet jak zacznie padac. Samo miejsce też mi sie bardzo podoba, jest tam fajny klimat. Myslę, że jak się rozkręci to bedzie naprawdę dobra impreza. Plany są ambitne, ale realne  |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Pią Wrz 09, 2005 11:13 pm |
|
|
Miron |
kapral |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
A ja pozwolę sobie na wtrącenie słów kilku.
Modlin - impreza i towarzystwo z wyłączeniem niejakiego Etiopa - bardzo sympatyczna.
Żarcie nie dość, że pod zdechłym kotem to drogie
Warunki sanitarne - skandal, po awarii kibli mogliby chociaż Toi Toje ściągnąć
Mimo, iż wiem, że pieniądze z biletów dla zwiedzających poszły na zbożny cel odnowy Twierdzy to uważam, że po raz kolejny ktoś z nas zrobił klaunów zgarnął kasę a nam nie zapewnił chociażby kibla. |
|
_________________ Są dwie naprawdę bezgraniczne rzeczy - Wszechświat i ludzka głupota; co do Wszechświata nie jestem całkiem pewien.
Albert Einstein |
|
|
|
|
Wysłany:
Wto Lis 08, 2005 11:53 am |
|
|
królik |
st. sierżant sztab. |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
No, to jak? Jeszcze raz spotkanie w MODLINIE?
Zapowiada się całkiem ciekawie... |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Wto Lis 08, 2005 11:59 am |
|
|
Cassi |
sierżant |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Pewnie, pewnie... Pożyjemy, zobaczymy! Relacja pewnie będzie na militarni.pl  |
|
_________________ Pozdrawiam wszystkich!
Cassi |
|
|
|
|
Wysłany:
Sro Lis 09, 2005 10:48 am |
|
|
Michał |
kapitan |

|