|
Berlin w Twierdzy Modlin! Epilog! |
Wysłany:
Nie Maj 21, 2006 4:38 pm |
|
|
steffanos |
st. sierżant |
|
|
|
|
|
|
|
|
no i jak wrażenia? wg mnie wyszło znakomicie!
dzięki wszystkim za udział i za pomoc w realizacji tego przedsięwzięcia! |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Nie Maj 21, 2006 4:47 pm |
|
|
PoweR |
st. kapral |
|
|
|
|
|
|
|
|
Znakomicie?! Fenomenalnie!! Wszystko jak w scenarjuszu bez zbytnich problemow troche smiechu Jednym slowem miodzio... a opor niemcow przed podaniem sie znakomity! no ale we 4 na jednego z piesciami superowo! |
|
_________________ GRH Kampinos |
|
|
|
|
Wysłany:
Nie Maj 21, 2006 5:11 pm |
|
|
jedrek |
kapitan |
|
|
|
|
|
|
|
|
I jak na wojnie : scenariusz tym razem staralismy sie utrzymac w ryzach i moim zdaniem udalo sie ale epizody ja zwykle troszke nam sie wymknely
Krzepniemy twardniejemy zdobywamy szlify i aby tak dalej
Czekamy na ocene Tych dla ktorych to robimy ipierwsze fotki
pozdro |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Nie Maj 21, 2006 5:37 pm |
|
|
Marusia |
chorąży |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A my z mloda nie mialysmy co robic... Gdzie te morza poleglych rosjan do zbierania z pola? Zebralysmy calego jednego zolnierza. Nie licze oczywiscie btr'a ktory byl z gory ustalony. Jeszcze jak lby nam ktos wydal choc atrape to moze bysmy i poudawaly ze strzelamy od czasu do czasu, a tak to unikalysmy kolpotow i kluczylysmy z tylu. Panowie postarajcie sie na przyszlosc bardziej |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Nie Maj 21, 2006 5:42 pm |
|
|
PoweR |
st. kapral |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja ginelem mnogo Trzeba bylo dziewczyny bardziej w przod tam troche nas wiecej lezalo Ale niestety rosjan malo, trupow malo... trzeba to dopracowac |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Nie Maj 21, 2006 6:00 pm |
|
|
Marusia |
chorąży |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To bylo ginac z tylu Mialysmy isc z tylu i was zbierac. To bedzie trzeba jeszcze jakos dopracowac. |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Nie Maj 21, 2006 6:31 pm |
|
|
czlopiur |
plutonowy |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzięki ogólne za super imprezę.
Czekamy na fotki |
|
_________________ _______________________________
GRH Kampfgruppe Lisa |
|
|
|
|
Wysłany:
Nie Maj 21, 2006 6:36 pm |
|
|
jedrek |
kapitan |
|
|
|
|
|
|
|
|
Clopior przyjacielu wstaw swoja usmiechnieta gebe ss mana cobys rozpoznawalny byl
To jest zreszta prosba do wszystkich inscenizatorow
pozdro |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Nie Maj 21, 2006 7:00 pm |
|
|
Katz |
st. kapral |
|
|
|
|
|
|
|
|
No bylo git , ciekawe jak nasz pan unterofizier z gardelkiem Dzieki wszystkim za dobrze spedzony likend |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Nie Maj 21, 2006 7:11 pm |
|
|
FritzX |
st. sierżant |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MOIM ZDANIEM NAJLEPSZA IMPREZA REKONSTRUKCYJNA W POLSCE! OBEJŻAŁEM JĄ JAKO WIDZ I PO WSZYSTKICH STRESACH, ZAWAŁACH I WYLEWACH MAM OGROMNĄ SATYSFAKCJĘ ŻE BYŁEM BLISKO JEJ TWORZENIA. DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA UDZIAŁ, NIEPOWTARZALNE PRZEŻYCIA I WSPANIAŁĄ ATMOSFERĘ. LUDNOŚĆ CYWILNA PIERWSZA KLASA ( NIKT W POLSCE JESZCZE TEGO NIE ZROBIŁ ) I ZAUWAŻCIE, ILE DZIEWCZYN BIERZE UDZIAŁ W NASZYCH IMPREZACH! NALEŻĄ SIĘ IM SŁOWA NAJWYŻSZEGO UZNANIA.
POZDRAWIAM SERDECZNIE
JAREK |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Nie Maj 21, 2006 7:38 pm |
|
|
jedrek |
kapitan |
|
|
|
|
|
|
|
|
No to Jarku
Nie spoczywac na laurach kombinowac nastepna pomozemy |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Nie Maj 21, 2006 7:46 pm |
|
|
Piasecznik |
szeregowy |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Super impreza.
Rozmawialiśmy z Człopiurem na ten temat i doszliśmy do wniosku że między innymi obecność komentatora który po pierwsze wprowadzał widownię w realia rekonstrukcji, po drugie jego słowa koordynowały działania uczestników rekonstrukcji. Każdy z nich wiedział w którym punkcie scenariusza jest aktualnie akcja.
Pirotechnika też wyszła efektownie.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i dziękuję za wspaniałą zabawę. |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Nie Maj 21, 2006 7:51 pm |
|
|
PoweR |
st. kapral |
|
|
|
|
|
|
|
|
Szczeze mowiac w tym "balaganie" wybuchow i strzalow i przygluszonych uszach nawet nie slyszalem jednego zdania komentatora Ale komentator ma byc po to by ludzie wiedziali co sie dzieje, wiec spelnil zadanie. |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Nie Maj 21, 2006 8:10 pm |
|
|
satron1200 |
st. kapral |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam i dziękuje wszystkim uczestnikom rekonstrukcji za dobrą zabawę . Budująca jest coraz większa ilość kobiet w rekonstrukcji .Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany:
Nie Maj 21, 2006 8:22 pm |
|
|
dzikki |
kapral |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jestem szczerze zadowolony spędzonym w Twierdzy weekendem. Rekonstrukcja była wg widzów udana. Podobało mi się autentyczne zamieszanie w trakcie walki, rozgardiasz przed nadejściem wroga.
Brakowało mi jednak rozciągnięcia tego w czasie. Moje uszy uradowała przyszła wizja rekonstrukcji w kilku etapach, w różnych miejscach Twierdzy.
Dziękuje szczególnie wszystkim "elektrykom" za dzielną walkę w szeregach i mam nadzieje, że wraz z kolejnymi rekonstrukcjami będziemy bardziej twardzi niż zatwardzenie mamuta................
........................i może kiedyś wygramy coś.
Tak przy okazji miło jest widzieć, że ludzie chcą coś robić i z zaangażowaniem udzielają się we wszystkim. Pojawia się coraz więcej detali, nowego sprzętu (mimo przeciwności i złośliwości losu) itp itd
I jeszcze słowo. Damian zwrócił w trakcie rekonstrukcji uwagę na jeden akcent - wyraźnie była prośba o deklaracje kto i kiedy ma przybyć. Jeśli zaś nie mógł ktoś przybyć w sobotę to był proszony o kontakt. Jeśli sie takich warunków nie spełnia to chyba nie ma co mieć pretensji do człowieka, że się frustruje. Przed reko były już plany i ustalenia, dopowiedzenia kto ma co robić. Nieobecni nie znają tego i zazwyczaj nie ma czasu, by ich wprowadzać. Zawsze i nie tylko w rekonstrukcjach jest tak. |
|
Ostatnio zmieniony przez dzikki dnia Pon Maj 22, 2006 2:47 pm, w całości zmieniany 1 raz _________________ Kampfgruppe Lisa |
|
|
|