|
Afgan wz88 kompletny |
Wysłany:
Wto Kwi 25, 2006 10:46 am |
|
|
nietoperz |
Site Admin |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Kolega ma na zbyciu mundur radziecki tzw afganiec wz 88 co to takiego możecie poczytać tu:
http://www.militarni.pl/?lang=1&cat=165&art_id=125
mundur jest kompletny spodnie bluza i kapelusz rozmiar
48-4 176/96-78 czyli na mnie zdecydowania za mały
cena do uzgodnienia |
|
_________________ Nietoperz
|----------------------------------|
uhhh ale ciężko pchać ten czołg --------->
|----------------------------------| |
|
|
|
|
Wysłany:
Nie Lip 16, 2006 2:24 pm |
|
|
willard |
plutonowy |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Jesli to jeszcze aktualne to mozna prosic namiary na kolege? |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Nie Lip 16, 2006 2:33 pm |
|
|
nietoperz |
Site Admin |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
kolega jest na wakacjach - i chyba nie ma komórki, w poniedziałek ustalę i dam halo ! |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Wto Lip 18, 2006 8:12 am |
|
|
nietoperz |
Site Admin |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
no niestety .. mundur poszedł i to za niezłe pieniądze ( ponad grubo powyżej 300) kolega tenże dysponuje jeszcze kurtką , ale przerobioną na kamizelkę ( wyprute rękawy dorobiony suwak) przeróbka jest robiona współcześnie , ale do 89 roku oczy mudzahedów wiele widziały przeróbek sovietskoj formy ...generalnie nie polecam i nie zaprzeczam - jak bede miał to w ręku to zobacze czy do czegokolwiek sie to nadaje , czy juz nie ..... |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Wto Lip 18, 2006 9:17 am |
|
|
willard |
plutonowy |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
300zl to wiecej niz za kompelt VSRa nowek, albo ACU (wlasnie sprzedalem moj lekko noszony za 320). Ale jakby co nadal jestem chetny na takie rozmiary... |
|
Ostatnio zmieniony przez willard dnia Wto Lip 18, 2006 9:39 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Wto Lip 18, 2006 9:22 am |
|
|
nietoperz |
Site Admin |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
afgance chodza od 200 do 400 zl - a kiedyś nawet widziałe rozmiar wiekszy od mojego ( z dużymi rozmiarami jest najgorzej) za 500 i to bez kapelusza niestety zgodnie z moimi przewidywaniami sprzed wielu lat , ceny ruskich rzeczy beda jedynie rosnąć - bo oryginałów ubywa a podrób nikt nie robi - juz w tej chwili na w miare przyzwoity podstawowy komplet II wojenny i to szyty ( ale dobrze uszyty a nie hero) trzeba wydac ponad tysiąc- bez broni i oporzadzenia specjalistycznego...Swoja droga sugeruje zakup kapelusza - ostatnio w europie zrobiła sie na nie moda , wiec ruscy z materiału "afganskiego" zaczeli szyc miliardy kapeluszy i zarzucili nimi stadion dziesieciolecia - ostatnio kupiłem chyba taką podróbke ( całkiem dobra swoja droga ) za 15 zł |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Sro Lip 19, 2006 5:26 pm |
|
|
willard |
plutonowy |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
W bielsku byly podroby afganiskich kapeluszy, lacznie z gwiazdka, paskiem i pieczatka na rocznik 91 po 50zl. Miala ich baba ze 20, rozmiary 55 i 56. Roznily sie od epokowych plastikowymi napami na bokach ronda do podwijania "a la kowboje"
Ja mam na oku wlasnie afgana na mnie, znacyz 48 na 180cm.
Gorzej z kamizelka na magi. Wszedzie sa dostepne tylko II typu, ktorych neiwidzialem na ani jednym foto. A tych chinskich z zapieciem na koleczki brak ;| no ale przynajmniej RD54 bedzie  |
|
|
|
|