|
|
 |
GAZ 69 - NA SPRZEDAŻ |
Wysłany:
Nie Kwi 26, 2009 4:24 am |
|
|
balon |
szeregowy |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Witam wszytskich militarystów,
mam do sprzedania GAZA 69 z 1968 r. benzyna z instalacją LPG, kupiony z wojska przeze mnie w 2004 roku.
Prawie oryginał - tj. prawie bo silnik jest od UAZA /dolnika umarł śmiercią naturalną/ - a pozostałość oryginał.
Oryginalne fotele, zawieszenie, kokpit, szperacz, koła, zbiorniki, błotniki, reflektory, kierunkowskazy, tylne ławeczki,
Samochód ma 2 braki:
1) nie ma plandeki /ale dysponuję kompletnym stelarzem i wszytskimi ramkami okienek do plandeki
2) brak tylnej klapy;
poza tym dokładam do auta komplet kół z oponami do UAZA /na którychaktualnie stoi/, komplet naprawczy pompy olejowej, komplet naprawczy pompy paliwa, zapasowe 2 szt. amortyzatorów ramienjiowych,
Samochód nosi śladu użytkowania - tj. lekko porysowany tu i ówdzie, jedno małe wgniecenie w karoserii /prawy tył/ i lekko drapnięty lewy przedni zdrezak - niemniej jednak jest w dobrym stanie technicznym - wszytko sprawne i na chodzie. Auto ma aktualny przegląd do XII.2009 - wczoraj nim przejechałem 120 km. i jak jest słońce to w letnie weekendy robie sobie nim przejażdżki po okolicy.
Auto nie jest pordzewiałe - rama była zabezpieczona i nie jest tknięta przez rdzę. nadwozie też jest nie tknięte przez rdzę - auto było garażowane.
Idealna podstawa do restauracji - sprzedaje wyłącznie ze względu na fakt, że robię restaruację Land Rovera z 1953 roku. - inaczej bym nie sprzedawał
Auto można również zobaczyć na allegro: http://allegro.pl/item618172581_gaz_69_bardzo_dobry_stan_okazja.html
Zainteresowanych proszę o kontak na maila: tbujanowski@o2.pl - prześlę zdjęcia auta. - Cena do negocjaci wyłącznie dla powarznie zainteresowanych /7000zł/.
Auto stoi na mazurach w okolicach Mrągowa i jest do obejrzenia wyłącznie w weekendy |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Nie Maj 17, 2009 11:16 am |
|
|
webster |
plutonowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
chej masz jeszcze to cudo??????????? |
|
_________________ PIRACI GDYNIA
LAND ROVER SANTANA 109 |
|
|
|
|
Wysłany:
Pon Maj 18, 2009 5:41 am |
|
|
balon |
szeregowy |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
GAZIK WCIĄŻ CZEKA NA ODDANIE SIĘ W DOBRE RĘCE  |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Nie Cze 14, 2009 12:43 pm |
|
|
webster |
plutonowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
słyszałem że misiek mocno kase liczy na gaza.
ma nadzieje ze zdąży |
|
LAND ROVER SANTANA 109 |
|
|
|
|
Wysłany:
Wto Cze 16, 2009 10:53 pm |
|
|
wiking |
st. sierżant |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
webster napisał: | słyszałem że misiek mocno kase liczy na gaza.
ma nadzieje ze zdąży |
webster , nie wygłupiaj się na moje oko ten "piękny" GAZik jest warty tyle ile waży Niby tylko jeździł "po mazurach" ale ma na pewno sądząc po zdjęciu jakieś przeżycia  |
|
_________________ ostatni wiking w Rzeczpospolitej |
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Sro Cze 17, 2009 3:59 am |
|
|
misiek8283 |
sierżant |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
webster , nie wygłupiaj się na moje oko ten "piękny" GAZik jest warty tyle ile waży Niby tylko jeździł "po mazurach" ale ma na pewno sądząc po zdjęciu jakieś przeżycia [/quote]
Mylisz się Wiking znam tego gaziola i właściciela zdjęcie jest jakie jest i Gaziol jest ok. Zresztą już go niema JEST MÓJ nabyłem go drogą kupna.Jak dorwę kawałek chusty na dach to karnę się nim na Borne będziesz mógł sam ocenić.
POZDDROWIONKA
Ps. a nawet bez chusty na dachu przykatam  |
|
Ostatnio zmieniony przez misiek8283 dnia Sro Cze 17, 2009 6:34 pm, w całości zmieniany 1 raz _________________ "WOJNY NIC NIE USPRAWIEDLIWIA DOBRA WOJNA USPRAWIEDLIWIA SAMĄ SIEBIE" NIETZCHE |
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Sro Cze 17, 2009 7:22 am |
|
|
balon |
szeregowy |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
panowie,
wypowiadać się o czymś Na "OKO" ..... proszę was !!! - może najpierw warto by coś obejrzeć a potem komentować.... - Przypomina mi się film rejs z pewna scenką rodzajową jak to panowie o filmie dyskutowali...
"Ja to właściwie tego filmu nie widziałem ale chiałbym powiedzieć na jego temat kilka słów"......
i dużą łuskę stawiam, że będziesz zaskoczony !!!!!
balon |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sro Cze 17, 2009 6:30 pm |
|
|
misiek8283 |
sierżant |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Balon łuskę to ja od Wikinga z Bornego tobie przywiozę weźmiemy Pawlika i sprawdzimy jak smakuje misiek8283 " ŁYSY"
POZDROWIONKA |
|
_________________ "WOJNY NIC NIE USPRAWIEDLIWIA DOBRA WOJNA USPRAWIEDLIWIA SAMĄ SIEBIE" NIETZCHE |
|
|
|
|
Wysłany:
Czw Cze 18, 2009 6:09 am |
|
|
stasiek |
st. sierżant sztab. |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
misiek ty znowu coś nabyłeś  |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Czw Cze 18, 2009 8:02 am |
|
|
wiking |
st. sierżant |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
balon napisał: | panowie,
wypowiadać się o czymś Na "OKO" ..... proszę was !!! - może najpierw warto by coś obejrzeć a potem komentować.... - Przypomina mi się film rejs z pewna scenką rodzajową jak to panowie o filmie dyskutowali...
"Ja to właściwie tego filmu nie widziałem ale chiałbym powiedzieć na jego temat kilka słów"......
i dużą łuskę stawiam, że będziesz zaskoczony !!!!!
balon |
O to ja przepraszam Tylko ten nos wydaje mi się trochę nie równy, jak by rama była "wygła"  |
|
_________________ ostatni wiking w Rzeczpospolitej |
|
|
|
|
Wysłany:
Czw Cze 18, 2009 5:34 pm |
|
|
misiek8283 |
sierżant |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Spoko Wiking to tylko fotki na Bornem lukniesz sam osobiście
POZDROWIONKA |
|
_________________ "WOJNY NIC NIE USPRAWIEDLIWIA DOBRA WOJNA USPRAWIEDLIWIA SAMĄ SIEBIE" NIETZCHE |
|
|
|
|
Wysłany:
Pią Cze 19, 2009 7:36 am |
|
|
Bosman |
sierżant sztab. |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mam nadzieję że nie będziesz montował suszarki na gacie i coś tam jeszcze. |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Pią Cze 19, 2009 8:12 pm |
|
|
misiek8283 |
sierżant |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
no nie wiem przymierzam się małą destylarnie zrobić na pace
pozdrowionka |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sob Cze 20, 2009 11:04 am |
|
|
balon |
szeregowy |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
no, no - przewoźna destylarnia to fantastyczny pomysł - mam jeszcze na składzie kp340 - to podobno dobra podstawa do pędzenia c2h5oh w kotłach.... |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Nie Lip 12, 2009 7:25 pm |
|
|
webster |
plutonowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
bosman takie hasła z suszarkami mogą ci napytać wrogów.
itak masz ich sporo.
wyprubowany przeciwnik |
|
LAND ROVER SANTANA 109 |
|
|
|