|
 |
|
 |
Zlot Borne Sulinowo |
Wysłany:
Sob Sie 13, 2011 10:45 am |
|
|
KAMILLO |
st. sierżant sztab. |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Witam
Dzisiaj byłem na zlotowisku i widać że ludziska nacierają na Borne jak szaleni...
Kto ma jeszcze wątpliwości czy jechać czy nie niech poprostu się pakuje bo zapowiada się mega impreza.
Z tego co tak na szybkiego zobaczyłem to na zlotowisku poruszało się kilka starów 660, ził 131, kraz 255b sporo uazów i gazów jeden willys, z gąsienicowych można było zobaczyć MDK-2M, ATS-59G, czołg t-55, trzy sztuki PTS-M
Po frekwencjach na zlotach między innymi w Darłowie i Malechowie stwierdziłem że ludziom kryzys dał się we znaki i rezygnują z takich kosztownych wypraw na zloty, lecz po dzisiejszej wizycie na tankodromie w Bornym wnioskuję że cała brać militarna prawdopodobnie odpuściła sobie wypad na więcej niż jeden zlot by zawitać do Bornego.
Został prawie tydzień do zlotu i już widzę że będzie problem odwiedzić wszystkich starych znajomych. |
|
_________________ A ja mieszkam tam gdzie jest naprawdę MILITARNIE
http://www.MILITARNE-BORNE.pl
Kraz 255B 6X6
Ural 4320 6X6
Ural 375D 6X6
GSP-55 Gąski
PTS-M Gąski |
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Pon Sie 22, 2011 10:45 am |
|
|
GW |
st. szeregowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Miałem okazję przejechać się z Tobą PTS-em i muszę powiedzieć, że świetnie prowadzisz. Przejazd pełen wrażeń, jeden z najlepszych na całym zlocie.
Jeśli masz jakieś filmy, to wrzuć je koniecznie, wielu chyba by nie uwierzyło co ten sprzęt potrafi we wprawnych rękach.
edit: Jeśli ktoś ma filmy z PTS-em Kamilla oraz BWP, MTLB, czy Goździkiem z tegorocznego Bornego to niech wrzuca na youtube bez wahania. Trzeba by stworzyć playlistę pokazującą możliwości tego sprzętu.  |
|
|
|
|