|
IV Piknik Militarny - Lisiewo gm. Gniewino |
Wysłany:
Sro Maj 11, 2011 8:53 am |
|
|
green75 |
st. szeregowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Stowarzyszenie Militarni Trójmiasto ma zaszczyt zaprosić wszystkich pasjonatów militariów i wojskowości oraz tych, dla których będzie to nowością, na IV Piknik Militarny. Impreza odbędzie się w dniach 29-31 lipca 2011r. w Lisewie k/Gniewina (woj. pomorskie, niedaleko jeziora Żarnowieckiego). Główne atrakcje to ekspozycje pojazdów militarnych. Obozy grup rekonstrukcyjnych. Przejażdżki pojazdami wojskowymi. Możliwość zapoznania się z osprzętem i umundurowaniem wojsk.
Więcej informacji wkrótce na stronie http://www.militarni.com.pl
Telefon do organizatora 606-752-983
WSTĘP WOLNY
Istnieje możliwość biwakowania. |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Wysłany:
Wto Lip 26, 2011 8:56 pm |
|
|
Levy_ |
szeregowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Witam!
Mam następujące pytanie:
czy z okolic Starogard Gdańskiego wybiera się ktoś na piknik i miałby wolne miejsce w samochodzie? Byłbym zainteresowany zabraniem się z kimś, jako że mój dotychczasowy transport jest już niestety nieaktualny, a zależałoby mi aby tam być.
Z góry dziękuję za odpowiedź. Czołem!
PS.
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to proszę o kontakt e-mailowy, PW i spotkanie w celu uzgodnienia szczegółów. |
|
_________________ "Za sprawę mojej Ojczyzny w potrzebie, krwi własnej ani życia nie szczędzić..."
Siła i Honor! |
|
|
|
|
Wysłany:
Wto Lip 26, 2011 9:25 pm |
|
|
green75 |
st. szeregowy |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mi nic nie wiadomo  |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Wto Sie 09, 2011 6:50 pm |
|
|
misiek8283 |
sierżant |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Byłe i było naprawdę fejnie pozdro dla ORGANIZATORÓW I RAMSZTAJNA,KUBY,SYLWII,BEMKUSA,I SZAWGRA ŁYSY OLSZTYN-WARMIA |
|
_________________ "WOJNY NIC NIE USPRAWIEDLIWIA DOBRA WOJNA USPRAWIEDLIWIA SAMĄ SIEBIE" NIETZCHE |
|
|
|