|
Broń chemiczna/bilogogiczna - co to jest, co ja znalazłem? |
Wysłany:
Pon Maj 24, 2010 2:57 pm |
|
|
ShutDown |
szeregowy |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!
Nie interesuję się tematyką ogarniającą to forum jednak coś znalazłem i pragnę się dowiedzieć co to jest.
Znalazłem to w jednym ze starych zapomnianych hangarów po samolotach. Nie ruszałem tego tylko wykopałem do światła za pomocą buta ;p , aby przeczytać napis. Wygląda to mniej więcej tak: Rurka aluminiowa na pół przecięta o długości 10-15cm średnicy może 2-2,5 cm. Chyba była pusta w środku. Na niej był czarnymi tłustymi literami napisane POISON i obok czaszka również na czarno. Chyba obok czaski cos jeszcze było ale nie pamiętam dobrze. Nie było to jedno lecz rzuciły mi się w oczy 3 sztuki.
Pozdrawiam
ShutDown |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Wto Maj 25, 2010 6:20 am |
|
|
stasiek |
st. sierżant sztab. |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
Wysłany:
Wto Maj 25, 2010 4:50 pm |
|
|
ShutDown |
szeregowy |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Chętnie bym dał jednak nie posiadam, a nie wiem czy szybko będę w tamtym miejscu ponownie. |
|
|
|
|
|
Wysłany:
Sro Maj 26, 2010 3:01 pm |
|
|
TanieMilitaria |
kapral |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Jak tylko będziesz tam ponownie,to koniecznie zrób fotki. Napis POISON sugeruję że jest to trująca lub szkodliwa dla zdrowia substancja. Lepiej nie dotykaj tego gołymi rękami. |
|
|
|
|